Oikeudenkäynnistä farssi: Raiskaajalle ei löydetty tarpeeksi pehmeää tuolia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissakin tuomioistuimissa nähdään aika ajoin tapauksia, joita voitaisiin hyvällä syyllä kutsua farssiksi, mutta aivan britannian tasolle täällä ei ole taidettu vielä vajota. Raiskaajan oikeudenkäyntiä on nimittäin jouduttu siirtämään, koska oikeussalista ei löytynyt tarpeeksi pehmeää tuolia syytetylle.

Syytetty kärsii peräpukamista, joten hän vaati saada alleen tavallista pehmeämmän tuolin. Sellaista ei kuitenkaan löytynyt, joten tuomari päätti keskeyttää oikeudenkäynnin ja jatkaa sitä sitten kun syytetylle on löydetty oikeanlainen tuoli. Sitä ennen tuomari oli käskenyt syytetyn avustajaa menemään viereiseen Boots-kauppaan ostamaan päämiehelleen oikeanlaisen tyynyn. Sellaista ei kuitenkaan kaupasta löytynyt.

Raiskauksesta syytetyn peräpukamat havaittiin vankilassa. Hänen päämiehensä väittivät oikeudessa etsineensä oikeanlaista istuintyynyä kaikista alueen kaupoista ja jopa sairaalasta, mutta kuitenkin tuloksetta. Asiasta uutisoinut Telegraph-lehti ei tiennyt kertoa miten syytetty onnistuu istumaan vankilassa, jossa häntä parhaillaan säilytetään.