Ruotsin miljonääriäiti paljasti suomalaisen taustansa – puhui suomea ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on katseltu Liv-kanavalla jo parin tuotantokauden ajan Ruotsin miljonääriäidit -realitysarjaa, jossa seurataan muutaman Los Angelesissa asuvan ruotsalaisen elämää. Yksi heistä, Päivi Hacker, on kuitenkin todellisuudessa suomalainen.

Eilen Suomessa nähdyssä kertausjaksossa katsojat saivat esittää miljonääriäideille kysymyksiä, ja eräs kysymyksistä tuli Suomesta. Siinä tiedusteltiin osaako Päivi Hacker vielä suomea. Tämän seurauksena hän yllätti katsojat niin Suomessa kuin Ruotsissakin puhumalla katsojille täysin selvää suomea.

– Olen kiitollinen, että katsotte tätä ohjelmaa, Päivi Hacker totesi ja jatkoi keskustelua englanniksi.

Kaikille ohjelman faneille Päivin suomalaisuus ei tullut yllätyksenä, sillä asiasta kerrottiin keskustelupalstoilla jo viime vuoden keväällä. Realitytähti on syntynyt Suomessa, mutta muutti 8-vuotiaana Ruotsiin ja 21-vuotiaana Yhdysvaltoihin.