Tamara Ecclestonen uhkea rintavako tyrmäsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiopersoona Tamara Ecclestone on noussut viime päivinä ensimmäisiä kertoja viihdelehtien otsikoihin. Näyttelijäkaunotar Megan Foxia monien mielestä kovasti muistuttava neitokainen on maailmankuulun entisen julkkisparin tytär.

Nyt tumma Tamara Ecclestone on ikuistettu News of the World -lehden järjestämissä julkkisjuhlissa. Punaiselle matolle televisiojulkkis asteli näyttävässä mustavalkoisessa asussa, jonka kaula-aukko oli poikkeuksellisen näyttävä.

Milanossa syntynyt englantilais-kroatialainen Tamara Ecclestone on takavuosina supermallina menestystä niittäneen kroatialaisen Slavican ja formulapomo Bernie Ecclestonen vanhin tytär. Hän varttui ja kävi koulunsa Lontoossa, ja on sittemmin tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Hän oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa. Nykyisin Tamara on myös aktiivinen PETA-järjestön jäsen.