Tyttöbändi The Saturdays ikuistettiin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vuosittain lukuisia uusia lupaavia julkkiskaunottaria, joista vain murto-osa jää pysyvästi viihdelehtien otsikoihin. Yksi viime vuoden kuumista nousijoista on hyvin mahdollisesti brittiläinen malli ja laulajatähti Mollie King.

Mollie King on tullut kotimaassaan tunnetuksi The Saturdays -yhtyeen laulajana, mutta kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Nyt Mollie on noteerattu koko muun yhtyeensä kanssa, kun hänet sekä Rochelle Wiseman, Frankie Sandford ja Una Healy ikuistettiin nauttimassa hyvin ansaitusta vapaapäivästä bikineihin sonnustautuneena.

22-vuotias englantilainen Mollie King tunnetaan mallina ja The Saturdays -tyttöyhtyeen laulajana. Bändillä on Britanniassa jo useita hittibiisejä. Mollie oli vuosina 2005 ja 2007 mukana X Factor -karsinnoissa, mutta ei päässyt koelauluja pidemmälle. Malliurallaan kaunotar on poseerannut esimerkiksi Gilletten mainoskampanjoissa ja näyttelijänä vilahtanut Myth ja Hollyoaks -televisiosarjoissa.