Audrina Patridgen bikinivartalo saa niskat kipeiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu Audrina Patridge sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, mutta alunperin hän tuli tunnetuksi suositusta realityohjelmasta. Silikonikaunotar on viime päivinä ryhtynyt markkinoimaan bikinikuvillaan uutta realitysarjaansa.

Nyt realitykaunotar on saanut kunnian poseerata valtavan kokoisessa bikinikuvassa, joka paljastettiin eilen Hollywoodin Sunset Boulevardilla. Kyseessä on Bongo-merkin mainoskampanja, jonka mainoskasvona Audrina toimii. Nyt paljastettu mainoskuva on peräti kymmenkerroksisen talon korkuinen.

Audrina on saanut viime aikoina silikonirinnoistaan runsaasti kritiikkiä, sillä niitä on luonnehdittu luonnottomiksi. Lisäksi Audrinan entinen kollega Spencer Pratt on julkisesti haukkunut rintoja halvoiksi ja huonoiksi. Viime syksynä Audrinan itsekin myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.