Denise Richards esitteli uhkeat muotonsa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Taannoin hän tapaili hetken aikaa Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä. Seurustelu päättyi kuitenkin lyhyeen.

Viime päivinä entinen Bond-tyttö on viettänyt hyvin ansaittua lomaansa aurinkoisissa tunnelmissa, ja samalla hän on päässyt esittelemään upeaa bikinivartaloaan ympärillä hääriville paparazzeille. Tuoreimmat bikinikuvat ovat todennäköisesti kuumimmat pitkiin aikoihin.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 39-vuotias Denise erosi Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.