Ellen DeGeneres sekoilee Harry Potter -kohtauksessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on jälleen tarjonnut katsojilleen hauskaa viihdettä, kun tällä kertaa hänet on upotettu mukaan erääseen Harry Potter -elokuvan kohtauksista.

Ellen nähdään videolla cameo-roolissa pimeyden voimien neuvonpidossa, jossa hän muiden muassa heittelee muita ruoalla, vastailee soivaan kännykkäänsä kesken kaiken sekä syö eväitään ja purukumia. Kaiken lisäksi televisiotähti vitsaili, että kyseessä oli virallinen cameo-rooli.

Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hänen ja Ally McBeal -sarjasta tutun kaunottaren, Portia de Rossin, suhde tuli julkisuuteen vuosia sitten ja he avioituivat vuonna 2008. Pari vuotta sitten juhlitut häät muuttivat Portian viralliseksi nimeksi Portia Lee James DeGeneres.

Taannoin Portia paljasti Unbearable Lightness -kirjassaan syömishäiriöstään, jonka kanssa hän taisteli muutamia vuosia sitten.  Tähti sairasti anoreksiaa ja bulimiaa, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hän eli nälässä päivästä toiseen, sillä 300 kilokaloria oli hänen päivittäinen energiamääränsä. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä Degeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista. Kirjassaan hän  toteaa puolisonsa olleen syy parantumiseen, sillä muuten edessä olisi voinut olla kuolema.