Kim Kardashianin muodot sykähdyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, ja hänen johdollaan perhe tienasikin viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.

Nyt Kim Kardashian on kuitenkin ikuistettu näyttävässä vihreässä mekossa, jonka kaula-aukko esitteli paparazzikuvaajille varsin näyttävät muodot. Taannoin Kim kommentoi ulkonäköpaineitaan julkisuudessa. Hän kommentoi lehdistä lukemiaan perättömiä huhuja ja myöntää, että ei itsekään pidä ihailtua vartaloaan täydellisenä.

– Totta kai kamppailen joskus epävarmuuden kanssa. Rakastan syömistä, vaikka toivoisin että en rakastaisi. Pidän erityisesti herkuista. Voin myös myöntää sen, että reiteni hyllyvät ja että minulla on selluliittiä. Itsevarmuuteni kuitenkin paranee kun vietän aikaa kuntosalilla, Kim Kardashian kertoi Self-lehdelle.

Parhaillaan musiikkiuraa Turn It Up -esikoissinglellään käynnistelevä julkkistähti ja hänen perheensä ovat tehneet valtavat määrät rahaa realityohjelmilla ja oheistuotteilla. Siskokset laskuttavat lähes kaikesta mitä tekevät. Esimerkiksi Kimin vierailu tilaisuudessa maksaa järjestäjälle noin 100.000 – 250.00 dollaria.