Rocklegenda sekosi Diili-kuvauksissa – uhkaava tilanne – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta menestystä niittänyt rocklegenda Meat Loaf oli muutama vuosi sitten otsikoissa, kun hän kielsi kuvaamisen koko kiertueellaan, ja päätöksen syyksi epäiltiin 140 kiloisen artistin lihavuutta. Nyt hän on aiheuttanut uhkaavan tilanteen Diili-ohjelman kuvauksissa.

Diili-ohjelman julkkisversiossa mukana oleva Meat Loaf suivaantui, kun hän oletti muiden julkkistähtien varastaneen hänen materiaaliaan. Rokkari sekoaa pahasti ja alkaa raivota sanojaan säästelemättä muiden muassa Gary Buseylle. Välillä näytti jo siltä, että Meat Loaf oli iskemässä Buseya niin sanotusti pataan.

Taannoin Meat Loaf kertoi olleensa kiertueillan yleensä liian väsynyt viemään bändäreitään sänkyhommiin.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että jos minulla olisi ollut energiaa viedä naisia sänkyyni, en silloin ole tehnyt tarpeeksi konserttini eteen. Naiset raivostuivat minulle kun en ottanut heitä hotellihuoneeseeni. He sanoivat ilkeitä asioita ja osa aneli pääsyä huoneeseeni. He seisoivat huoneeni ovella ja minä huusin että heidän pitää poistua, Meat Loaf kommentoi brittiläisessä Loose Women -ohjelmassa.