Mel B pukeutui kirpparivaatteisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, oli vielä pari kuukautta sitten avioerohuhujen kohteena, mutta sittemmin ero peruttiin ja supertähti hankkiutui raskaaksi.

Yleisjulkkikseksi Yhdysvalloissa noussut Melanie Brown on nyt poseerannut Kid’s Choice Awards -tapahtumassa perin hämmentävässä asussa. Hän nimittäin vaikutti käyneen hankkimassa asunsa 80-luvun vaatteita myyvältä kirpputorilta.

Bändinsä hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti pariskunnan harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.