Miley Cyrus unohti pukea aamulla housut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka 18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on saanut oman seksilelunsa, kun hänen nimellään on ryhdytty myymään niin sanottua pumpattavaa Barbaraa. Nuori poppari ei ole kommentoinut asiaa virallisesti.

Nyt Miley on kuvattu Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä varsin vähissä vaatteissa, sillä neitokainen suuntasi lennolleen puolipukeissa. Hän vaikutti nimittäin unohtaneen pukea kotoa lähtiessään housut jalkaansa, sillä teinitähti saapui lentokentälle pelkissä sukkahousuissa.

Äskettäin Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Hän totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.