Tänään Helsingissä esiintyvä supertähti: ”Haluan rakkautta yleisöltä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota jo jonkin aikaa nauttinut kongolais-ruotsalainen poptähti Mohombi, oikealta nimeltään Mohombi Nzasi Moupondo, esiintyy tänään ensimmäistä kertaa Suomessa. Stara tavoitti poptähden hetki sitten langan päähän, kun hän oli valmistautumassa illan esitykseen.

[quicktime]https://www.stara.fi/podcast/mohombi_id.mp3[/quicktime]

Mohombin Bumpy Ride -hittikappale villitsee parhaillaan ihmisiä tanssilattioilla ympäri maailmaa, ja supertähti odottaakin tänään Apollossa nähtävän keikan yleisöltä yhtä lämmintä vastaanottoa kuin hän on saanut muualla maailmassa.

– Odotukseni ovat samat kuin aina. Tärkeintä on saada yleisöltä mahdollisimman paljon rakkautta. Olen täällä rekrytoimassa uusia tanssilavojen sotilaita mukaan liikkeeseeni, koska minä annan kaiken ja toivon saavani kaiken takaisin, Mohombi kertoi Staralle.

Helsingin yöelämä on popparille vielä uutta maaperää, mutta tämän illan jälkeen tilanne voi olla toinen.

– Kyllä miksi ei. Minä olen aina avoinna juhlille! Jos sinulla on jotain suunnitelmia, niin kerro minulle äläkä jätä veljeä ulos laskuista, Mohombi totesi haastattelussa.