Kurssi opettaa: ”Näin pääset rikkaisiin naimisiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien tyttöjen ja nuorten naisten haaveena on ”päästä rikkaisiin naimisiin”, mutta läheskään kaikki eivät siinä lopulta onnistu. Kiinassa miehiä on kuitenkin huomattavasti enemmän kuin naisia, joten naisilla on varaa mistä valita. Nyt maassa on käynnistetty mielenkiintoinen kurssi.

Kurssin tarkoituksena on opettaa naisille, miten he voivat päästä rikkaisiin naimisiin. Naiset voivat sijoittaa kurssiin ja saada myöhemmin sijoituksensa moninkertaisesti takaisin, mikäli löytävät rinnalleen rikkaan rakkaan. Kiinassa on nykyisin enemmän miljonäärejä kuin missään muualla paitsi Yhdysvalloissa, joten metsästettävääkin maassa riittää.

Asiasta uutisoineen The Global Times -lehden mukaan pekingiläinen yritys järjestää kymmenen tunnin kursseja, joista se veloittaa 225 euroa. Yhdelle kurssille mahtuu mukaan seitsemän naista, joille kerrotaan muiden muassa miten ja mistä he voivat löytää ja tunnistaa varakkaan miehen ja miten heidän tulee sen jälkeen miestä lähestyä saadakseen kiedottua hänet pikkusormensa ympärille. Samalla alalle on viime aikoina tullut monia uusia yrittäjiä.