Natalie Portman paljasti nolon totuuden alastonhuhujen takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin parhaan naispääosan Oscar-palkinnon sai Natalie Portman roolistaan elokuvasta The Black Swan. Seuraavaksi Portman nähdään elokuvassa Your Highness, jonka trailerista hänen takapuolensa jouduttiin jo aiemmin sensuroimaan.

Trailerissa Natalie nähdään puolialastomana rannalla, ja mainos kiellettiin Britanniassa liian seksuaalisen sisältönsä takia. Elokuvassa Natalien roolihahmo nähdään myös hyppäämässä alastomana lampeen, ja Hollywoodissa onkin viime aikoina huhuttu, että näyttelijä olisi tehnyt sen itse. Nyt Portman on kuitenkin paljastanut totuuden huhujen takaa, eikä se ole kovin imarteleva.

– Eräässä kohtauksessa roolihahmoni hyppää veteen alastomana. Kyseessä on kuitenkin sijaisnäyttelijäni, sillä en itse halunnut mennä veteen. Se oli hyvin hyvin kylmää, Natalie Portman kertoi Hollywood.comille.

Ennen Oscariaan Natalie Portman palkittiin The Black Swan -roolistaan myös Golden Globe, Bafta ja Screen Actors Guild -palkinnoilla. Oscar-palkinto tuli Portmanille toisella yrittämällä, sillä hän oli vuonna 2005 ehdolla parhaan sivuosan palkinnon voittajaksi roolistaan elokuvassa Closer. Tuolloin palkinto meni kuitenkin toiselle tähdelle. Suosikkinäyttelijä on ollut kuluneen talven aikana runsaasti otsikoissa uusien elokuvarooliensa merkeissä.