Ranskan presidentti uhkasi hakata toimittajan: ”Murskaan kasvosi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn nykyinen mallivaimo Carla Bruni on poseerannut urallaan myös alastonkuvissa ja bikinikuvissa. Nyt presidentin on kerrottu suivaantuneen Le Point -lehden toimittajalle, joka suositteli Brunin pitämistä kaukana komeista miehistä. Politiikan toimittaja Franz-Olivier Giesbertin kirjoittama kommentti ei ollut presidentin mieleen.

– Älä esittele uutta vaimoasi pojillesi, Barack Obamalle tai kenellekään komealle miehelle, artikkelissa neuvottiin presidenttiä tammikuussa 2008.

Tästä syystä Nicolas Sarkozy raivostui siinä määrin, että uhkasi ”murskata Giesbertin kasvot”. Giesbert paljasti tapahtuneen tuoreessa kirjassaan, M. Le President, jossa hän kertoo saaneensa presidentiltä artikkelinsa ansiosta 40 minuuttia kestäneen tulikivenkatkuisen puhelun. Presidentti vaati lehdeltä kirjallista anteeksipyyntöä, mutta sellaista hän ei saanut. Sittemmin hän vaati lehden omistajaa erottamaan toimittajan, ja taas tuloksetta.

Carla Bruni on aiemmin yhdistetty romanttisessa mielessä moniin julkkismiehiin, sillä hänen valloituksiinsa lukeutuvat muiden muassa Mick Jagger, Eric Clapton ja Donald Trump. Hän seurusteli hetken aikaa myös filosofi Jean-Paul Enthovenin kanssa, kunnes ihastui tämän poikaan ja teki hänen kanssaan lapsen. Taannoin maineikas huutokauppatalo Christie’s myi Carla Brunin alastonkuvan New Yorkissa järjestetetyssä huutokaupassa. Myyty kuva on peräisin vuodelta 1993 ja sen on ikuistanut valokuvaaja Michel Comte.