Tara Reid nuorentuu silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tara Reid kihlautui vuosi sitten nettiyrittäjä Michael Axtmannin kanssa, ja pariskunnan häitä oli määrä juhlia toukokuussa 2010. Kohukaunottaren hääsuunnitelmat pantiin kuitenkin yllättäen hyllylle, mutta syytä suhteen päättymiselle ei ole paljastettu.

Pitkään hiljaiseloa viettänyt Tara Reid ikuistettiin äskettäin Los Angelesin Universal Studioilla järjestetyissä juhlissa mustaan iltapukuun sonnustautuneena. Viime sunnuntaina hänet kuvattiin Star-lehden juhlissa Hollywoodissa. Kuvien perusteella Tara on nuorentunut silmissä, sillä yhtä raikkaan kauniina häntä ei ole nähty vuosiin.

Taannoin Tara Reid löysi rinnalleen uuden miehen, tanskalaisen liikemies Michael Lilleundin. Pari tapasi kesällä 2010 St. Tropezilla, mutta deittailu sai alkunsa vasta marraskuussa.

– Olemme seurustelleet noin kaksi kuukautta. Tapasimme ensimmäisen kerran viime kesänä, mutta emme heti hypänneet suhteeseen. Pidimme kuitenkin yhteyttä, mikä sitten johti onneksi tähän. Tulevaisuudessa te näette, että menemmekö naimisiin. Tällä hetkellä olemme kuitenkin varmoja tunteistamme, joten kaikki on mahdollista, Tara Reid kertoi Radar Online -julkaisulle.

Tara Donna Reid on 35-vuotias amerikkalainen näyttelijä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi rooleistaan elokuvissa The Big Lebowski, Urban Legend, American Pie ja Alone in the Dark. Näyttelijä seurusteli noin kymmenen vuotta sitten Carson Dalyn kanssa. Dalyn jälkeen nainen oli parisuhteessa venäläisen jääkiekkotähden Sergei Fedorovin kanssa.