Tosielämän täydelliset naiset lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -draamasarja osoittautui muutama vuosi sitten valtavaksi menestykseksi, ja se on edelleen kanavansa suosituin käsikirjoitettu draamasarja. Menestyksen vanavedessä ryhdyttiin tekemään myös useita Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja, joista kaikki eivät ole menestyneet.

Bravo-kanavalla nähty The Real Housewives of D.C. on nimittäin nyt päätetty lopettaa. Sarja ei saavuttanut odotettuja katsojamääriä, joten floppaamisen takia ohjelma on päätetty lopettaa ensimmäiseen tuotantokauteen. Katsojakadosta huolimatta tuotantoyhtiö kehuu sarjan ensimmäisen kauden olleen onnistunut.

Muut The Real Housewives -sarjat jatkavat yhä edelleen. Parhaillaan realitysarjaa tehdään Orange Countyssä, New Yorkissa, Atlantassa, New Jerseyssä, Beverly Hillsissä ja Miamissa.