Alec Baldwin paljasti shokkiuutisen – supersuosittu hittisarja lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosiosta ympäri maailmaa nauttiva televisiosarja 30 Rock lopetetaan. Sarjaa tehdään nyt käynnissä olevan kauden jälkeen vielä yksi tuotantokausi, joka tulee kuitenkin jäämään sarjan viimeiseksi. Asian paljasti päätähti Alec Baldwin.

Hollywood-tähti Alec Baldwin oli maanantaina kunniavieraana Yhdysvalloissa National Dance Institute -järjestön perinteisessä hyväntekeväisyysgaalassa. Siellä hän kertoi muiden muassa Stephen-veljensä olleen lapsena hyvä tanssija ja otti kantaa myös Donald Trumpin mahdolliseen presidenttiehdokkuuteen. Lopuksi Alec Baldwin kuitenkin pudotti varsinaisen uutispommin, kun häneltä kysyttiin tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Kerron teille erään asian. Ensi vuoden tuotantokausi tulee olemaan sarjan viimeinen, Alec Baldwin kertoi Vulture-lehden mukaan.

Näyttelijä on aiemminkin vihjannut aikovansa jättää sarjan vuonna 2012, mutta koko sarjan päättymisestä ei ole aiemmin ollut tietoa. Näyttelijöiden sopimukset päättyvät silloin, eikä Baldwin tai Tina Fey kumpikaan aio uusia sopimustaan. Fey aikoo keskittyä jatkossa ohjaamiseen ja käsikirjoittamiseen.