Frankie Sandfordin peppu vilkkui minihameen alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suurta suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret nähdään yleensä esiintymislavoilla varsin niukoissa asuissa, kun näyttävän viisikon tyyliin kuuluu myös paljaan pinnan esitteleminen. Tällä viikolla koko bändi on ikuistettu Yhdysvalloissa muiden muassa rannalla bikineissä.

Yhtyeen jäsen Frankie Sandford nousi taannoin noussut otsikoihin, kun hänen asunsa paljasti poptähden rinnan hänen autoillessaan paparazzilauman ohi. Nyt paljastukset ovat saaneet jatkoa, kun Frankie on ikuistettu pienenpienessä minihameessa yhtyeen uuden musiikkivideon kuvauspaikalla. Bändin muutkin kaunottaret olivat paikalla lähes yhtä paljastavissa asuissa.

22-vuotias Francesca ”Frankie” Sandford tuli alunperin tunnetuksi S Club 8 -yhtyeen riveistä, mutta yhtyeen hajottua vuonna 2005 hän jatkoi musiikkiuraansa. Kolmen vuoden sooloilun jälkeen hänet kiinnitettiin vuonna 2008 The Saturdays -yhtyeeseen, joka muodostuu viidestä naisesta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights on myynyt platinaa.