Näin vauhdikkaasti Ruotsin armeija mainostaa: ”Tervetuloa todellisuuteen” – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Suomen puolustusvoimat on viime vuosina julkaissut aikaisempaa näyttävämpiä mainosvideoita toimintaansa markkinoimaan. Nyt läntisessä naapurimaassamme Ruotsissa on kuitenkin menty askel pidemmälle, sillä tuoreessa mainoksessa on otettu runsaasti vaikutteita pelimaailmasta.

Call of Duty -henkisessä videomainoksessa on otettu avuksi parodia. Mainoksessa todetaan, että Ruotsin armeija ei voi tarjona eeppistä avauskohtausta, jossa mallit poseeraavat kuin merivoimien sotilaat, ja että armeija ei voi tarjota mahdollisuutta noista yllättäen vedestä futuristisen aseen kanssa tai esimerkiksi huippusalaisia iskuja tuntemattomalla maaperällä. Sen sijaan armeija voi tarjota koulutusta ja ammatin.