Ozzy Osbournelle valtavat veromätkyt – Kelly Osbournea uhkaa vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pimeyden prinssi Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon Osbourne ovat saaneet amerikkalaiselta verottajalta ikäviä uutisia, sillä he ovat verottajan mukaan jättäneet maksamatt 1,7 miljoonan dollarin verot. Uutinen tuli julki vain pari viikkoa sen jälkeen, kun verottaja ryhtyi karhuamaan perheen tyttäreltä Kelly Osbournelta 34.000 dollarin verovelkoja.

Maanantaina jätettyjen asiakirjojen mukaan perheen vanhempien maksamattomat verot ovat peräisin vuosilta 2008 ja 2009, TMZ uutisoi. Kellyn lisäksi myös Sharon Osbourne on ollut veroveloissa aiemminkin vuoden 2007 osalta. Näyttää siis siltä, että perhe on jättänyt maksamatta veronsa vuosittain.

Vanhempien jättiveloista huolimatta Kelly on kuitenkin parhaillaan suuremmissa ongelmissa. Äskettäin omaan asuntoon muuttanutta tytärtä voi nimittäin odottaa jopa vankilatuomio, ellei hän pysty maksamaan velkojaan. Twitter-blogissaan Kelly kuitenkin vähätteli mätkyjään ja totesi olevansa korviaan myöden täynnä niistä kirjoitettuja artikkeleita. Hän on viime aikoina tienannut suuria summia Fashion Police -televisiosarjastaan, Closer-lehden kolumnistaan sekä satunnaisista malli- ja näyttelijärooleista.