Järkyttävä video: Poliisi kidutti oravanpoikasta koululaisten nähden

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Poliisin tulisi ylläpitää järjestystä ja valvoa lain noudattamista, mutta aina näin ei kuitenkaan ole. Parhaillaan amerikkalaismediat seuraavat käänne käänteeltä kuinka kahta poliisia syytetään oikeudessa raiskauksesta. Nyt verkkoon on päätynyt myös video, jossa poliisi kiduttaa oravanpoikasta Kimbroughin koulun pihamaalle koululaisten nähden.

Mesquiten kaupungissa Texasissa kuvatussa järkyttävässä nettivideossa nähdään kuinka poliisi aiheuttaa viattomalle luontokappaleelle suunnatonta kärsimystä ruiskuttamalla sitä kyynelkaasulla useita kertoja. Hän jatkaa kiduttamista, vaikka vieressä olevat koululaiset huutavat järkytyksestä ja vaativat häntä lopettamaan. Orava vääntelehtii tuskasta kyynelkaasun vaikutusten takia.

Paikallisen poliisin tiedottaja väittää poliisin suojelleen koululaisia oravan hyökkäykseltä, sillä poliisin mukaan orava olisi voinut olla vesikauhuinen. Nyt asiasta on syntynyt Yhdysvalloissa kohu, sillä sekä oppilaat että vanhemmat ovat tuominneet poliisin toiminnan jyrkästi. Asiasta uutisoitiin myös Fox 4 -televisiokanavan uusissa, jossa paljastettiin että koulun henkilölökunta oli ennen poliisin saapumista myös potkinut samaa oravanpoikasta.