Uusi seksiskandaali Miehen puolikkaat -sarjassa – ilman Charlie Sheeniä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime viikkoina varsinaisessa kurimuksessa, kun hänen huumehuuruiset ökyjuhlansa paljastuivat alkuvuodesta. Huumesekoilujen takia hän menetti työnsä Miehen puolikkaat -sarjassa. Nyt saman sarjan kulisseista on paljastunut toinenkin seksiskandaali, jossa Sheen ei ole osallisena.

Miehen puolikkaat -hittisarjan ohjaaja Robert Schiller on nimittän haastettu oikeuteen. Ohjaajan entinen vaimo väittää miehen tunkeutuneen hänen kotiinsa, hakkeroineen tietokoneen auki ja lähettäneen Facebookiin alastonkuvan ex-vaimon uudesta poikaystävästä. Los Angelesin tuomioistuimeen jätettyjen paperien mukaan Barbara Schiller haki avioeroa miehen uskottomuuden vuoksi.

Pariskunta teki vuonna 2009 erosopimuksen, jossa mieheltä kiellettiin pääsy pariskunnan asuntoon. Vaimo kuitenkin väittää, että viime vuoden marraskuussa Robert Schiller tunkeutui asuntoon luvattomasti, sai tietokoneen auki ja pääsi vaimon Facebook-sivulle. Sieltä miehelle selvisi vaimon uuden poikaystävän henkilöllisyys. Samalta tietokoneelta mies löysi poikaystävän alastonkuvan, jonka hän vaimon mukaan julkaisi vaimon nimissä Facebookissa. Vaimon mukaan mies tunnusti käyneensä entisessä asunnossaan ja julkaisseensa alastonkuvan. E! Onlinen mukaan oikeuden papereista selviää myös, että aviomies oli masturboinut vaimon asunnossa ja sotkenut paikat siemennesteellään.