Enrique Iglesias ja Anna Abreu, Helsinki, 7.4.2011

Galleria · Stara.fi

Suomalainen poptähti Anna Abreu sai aiemmin tällä viikolla kunnian nousta Hartwall Areenan lavalle, kun hänet pyydettiin latinotähti Enrique Iglesiasin lämmittelijäksi. Staran Chaos Tube -haastattelussa Iglesias kertoi jo etukäteen odottavansa näkevänsä Annan lavalla.

Lopulta lämppärin noustessa lavalle niin latinotähti kuin yleisökin olivat varmasti tyytyväisiä. Suoraan listaykköseksi nousseen Rush-albuminsa juuri julkaissut suosikkilaulaja nähtiin esiintymässä pienenpienissä nahkaisissa minishortseissa ja metallinhohtoisessa kimaltelevassa topissa. Hän esitti useita kappaleita uudelta albumiltaan ja seuraavan singlekappaleen myötä lavalle nousi myös kappaleessa vieraileva Redrama.

Katso kuvat klikkaamalla alla olevia numeroita. Lue tarkempi konserttiarvostelu ja katso lisää kuvia Chaos Tube -blogista.

Anna Abreu