Shokkikäänne Idolsissa: Ennakkosuosikki ulos kisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään suorassa televisiolähetyksessä nähtiin Idols-kilpailun toinen suora finaalilähetys, jonka päätteeksi kisasta putosi jälleen yksi kilpailija. Tällä viikolla kotimatkalle lähti yllättäen Stina Girs. Ratkaisu oli todellinen shokki, sillä Stina on ollut alusta saakka yksi kisan ennakkosuosikeista.

Stina Girs esitti illan kilpailussa Paula Koivuniemen hittikappaleen Kuuntelen Tomppaa, ja hän sai esityksestään tuomaristolta erittäin positiiviset kommentit. Ne eivät kuitenkaan riittäneet tällä kertaa jatkopaikkaan.

Tuomaristo oli esitysten jälkeen sitä mieltä, että Hennariikka olisi ollut tämän illan putoaja, mutta niin ei käynyt. Yleisö ryhtyikin hurraamaan äänekkäästi kun selvisi, että Hennariikka selviytyi kisassa jatkoon. Neitokaisen esitykset eivät menneet tänään aivan kohdalleen, mutta Hennariikka saa jatkaa kisassa vielä ensi viikolla.