Lento San Franciscosta Pariisiin tiivistettiin kahteen minuuttiin

Nettivideot · Stara.fi

Monet matkustajat napsivat valokuvia lentokoneen ikkunasta aukeavista henkeäsalpaavista maisemista, mutta nyt pitkä mannertenvälinen lento on ikuistettu kokonaisuudessaan ja tiivistetty lopulta kahteen minuuttiin. Uskomattoman hienolla videolla päästään ihailemaan maisemien lisäksi myös upeita revontulia.

Video koostuu 2.459 valokuvasta, jotka on kuvattu keskimäärin 3,5 kil0metrin välein lentokoneen ikkunalle viritetyn Canon 5D -kameran ja siihen liitetyn ajastusohjelman avulla. Kuva napsaistiin aina 2,5 minuutin välein yhdentoista tunnin ajan. Mukana on tosin myös muutamia iPhonella ikuistettuja valokuvia.

Videon julkaisija kertoo, että lentoonlähdön ja laskeutumisen aikana otetut kuvat ovat tietokonegrafiikkaa, koska hän ei halunnut käyttää kameraa silloin kun elektronisten laitteiden käyttäminen oli kiellettyä. Kuvista katsoja voi kuitenkin itse päätellä onko kyseessä tietokonegrafiikka vai aidot valokuvat.