Teinitähtipari erosi – miljoonat fanit itkevät onnesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suosituin teinitähti Justin Bieber on seurustellut muutaman kuukauden ajan kaksi vuotta vanhemman kollegansa Selena Gomezin kanssa. Suhteen paljastuminen sai taannoin Justinin miljoonat fanit raivon valtaan ja Selena sai satoja tappouhkauksia.

16-vuotias Justin ja 18-vuotias Selena ovat nyt kuitenkin National Enquirer -lehden väitteiden mukaan eronneet. Lehden mukaan nuoren tähtiparin välille muodostui kitkaa, koska Bieberin kerrotaan olevan edelleen ihastunut Baby-musiikkivideollaan nähtyyn Jasmine Villegasiin. Selenan kerrotaan lopettaneen suhteen, kun Justin myönsi hänelle ihastuksensa.

Kyseisen juorulehden tietoihin on kuitenkin yleensä syytä suhtautua varauksella. Siitä huolimatta Justin Bieberin miljoonat fanit ovat nyt riemastuneet uutisesta ja vuodattaneet onneaan erityisesti Twitter-mikroblogissa. Monet ovat kertoneet vuodattaneensa ilon kyyneleitä, koska nyt heillä on taas mahdollisuus päästä Bieberin vaimoksi. Pari ei koskaan virallisesti vahvistanut suhdetta, joten tuskin sen päättymistäkään tullaan vahvistamaan tai kiistämään.