Johanna Tukiainen häämatkaltaan: ”Kaikkien meidän pitää kuolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen on parhaillaan häämatkallaan Karibialla sijaitsevalla julkkisten suosimalla luksussaarella. Ensin paikalle lennähti Tukiainen ja myöhemmin myös tuore aviomies Arto Länsman.

Nyt Johanna on kirjoittanut blogiinsa kuulumisia häämatkalta St. Maartenin saarelta. Hän kirjoitti tavanneensa enkelin ja saaneensa häneltä viestin, jonka sisältö on viimeaikaisiin tapahtumiin nähden mielenkiintoinen.

– Kun henkinen energiasi muuttuu negatiiviseksi, muista että jokaiselle on olemassa Jumala. Suurin lahja on rakkaus. Anna anteeksi niille, jotka sinua vihaavat. Kaikkien meidän pitää kuolla, joten kaikki tarvitsevat yhdenvertaiset oikeudet. Elämme nyt tässä elämässä, mutta sinun pitää ajatella iänkaikkisuutta, Tukiainen kertoo enkelin sanoneen.