Pipefest kasvaa – ja siirtyy uudelle paikkakunnalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-kulttuurille omistettu Pipefest-festivaali järjestetään 11. kerran 4.-6. elokuuta. Kolmipäiväiseksi kasvaneen festivaalin tapahtumapaikka siirtyy Vuokatista Jämsän Himokseen. Vuosituhannen alusta järjestetty Pipefest kokoaa hiphop-yhteisön ensimmäistä kertaa Keski-Suomen järvimaisemiin.

Pipefestissä esiintyvät muiden muassa perinteista räppiä tarjoileva amerikkalainen CunningLynguist, Scared of the Dark -singlellä Suomessakin radiosoittoa saava ruotsalainen Adam Tensta, Etno-Emman voittanut Paleface, rääväsuu-räppäri Petri Nygård, underground hitti Jare&VilleGalle ja Suomi-reggaen kuninkas JukkaPoika.

Hiphop-kulttuurille omistetulla festivaalilla tullaan kisailemaan myös beatboxauksen, katutaiteen ja breakdancen saralla. Tarkemmat tiedot näistä ohjelmalisäyksistä julkistetaan myöhemmin.