Sauli Koskisen supertähtirakas vahvisti seurustelun suomeksi: ”Rakastan!!!!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Sauli Koskinen ja maailmankuulu poptähti Adam Lambert ovat seurustelleet jo kuukausien ajan, mutta kumpikaan ei ole vahvistanut suhdetta – ennen kuin nyt. Adam Lambert vahvisti nimittäin seurustelun Twitter-blogissaan.

Erityisesti amerikkalaiset viihdelehdet seuraavat tarkasti suomalaismiehen seikkailuja Yhdysvalloissa. Adam kirjoitti eilen illalla Suomen aikaa mikroblogiinsa suomenkielisen rakkaudentunnustuksen Saulille.

– Rakastan!!! Adam Lambert kirjoitti.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.