Nämä liikenneturvamainokset järkyttävät

Ohhoh! · Stara.fi

Kevään ollessa pitkällä ryhtyvät motoristit hiljalleen jo puunaamaan moottoripyöriään ja autoilijat virittelemään nelipyöräisiään kesäkuntoon. Moottoritiet ovat pian kuumia, mutta ennen niille karauttamista kannattaa käyttää hetki eräiden kuvien katsomiseen.

Erityisesti nuoret miesautoilijat ovat tulevanakin kesänä vaaravyöhykkeessä kaasujalan raskauden ylittäessä ajotaitojen rajat. Nyt amerikkalainen verkkojulkaisu on listannut otteita viime vuosien shokeeraavimmista liikenneturvamainoksista, jotka ovat toki ajankohtaisia yhä tänäkin päivänä.

Listattujen mainoskuvien on tarkoitus järkyttää ja jättää katsoja pohtimaan omia liikennetottumuksiaan. Parhaassa tapauksessa kuvat antavat ajattelemisen aihetta ja hillitsevät kaasujalkaa liikenteessä.