Lady Gaga putosi pianon päältä keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga kuvattiin Las Vegasissa läpinäkyvässä asussa. Sitäkin erikoisempaa tosin oli, että sen jälkeen hänet kuvattiin farkut jalassaan julkisella paikalla. Poikkeuksellinen asuvalinta noteerattiin välittömästi ympäri maailmaa.

Suomessakin konsertoinut Lady Gaga tunnetaan erittäin energisistä esiintymisistään, ja vauhdin ollessa parhaimmillaan voi sattua myös kommelluksia. Nyt sellainen on sattunut kun laulaja oli esiintymässä Houstonissa, Yhdysvalloissa. Houston, we have a problem.

Lady GagaKuva: YouTube

Nettivideolla nähdään kuinka poppari rokkaa innoissaan seisomalla toinen jalka pianon ja toinen pianotuolin päällä. Hutera pianotuoli antaa neitokaisen heilumisen takia periksi ja kaatuu, minkä seurauksena laulaja putoaa rajun näköisesti maahan. Videon perusteella hän loukkaa rytäkässä itsensä, mutta esitys jatkuu siitä huolimatta keskeytyksettä.