Victoria’s Secret lihotti Candice Swanepoelin photoshopilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu hoikasta vartalostaan. Äskettäin hän kuitenkin järkytti entistäkin laihemmalla ja suorastaan kuihtuneella olemuksellaan. Kohun jälkeen Candice poseerasi hieman normaalimman näköisenä videolla.

Videolle bikinimallin vartaloa ei saatu muokattua, mutta siinä nähtiinkin vain valittuja lähikuvia. Kohun johdosta Victoria’s Secretin epäillään muokanneen kuvia digitaalisesti, jotta Candice näyttäisi todellista lihavammalta. Daily Mail -lehden mukaan erityisesti alla olevassa kuvassa mallin reidet ja käsivarret eroavat huomattavasti paparazzikuvissa nähdyistä.

Candice Swanepoel



Kuva: Victoria’s Secret

Candice Swanepoel itse on  kiistänyt syömishäiriön ja kertoi olevansa terve ja onnellinen. Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.