Candice Swanepoel paljasti kiistellyn bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu hoikasta vartalostaan. Äskettäin hän kuitenkin järkytti entistäkin laihemmalla ja suorastaan kuihtuneella olemuksellaan.

Swanepoel kuitenkin kiisti syömishäiriön ja kertoi olevansa terve ja onnellinen. Candicen vyötärö ja jalat näyttävät kuitenkin kuvissa kaventuneen olemattomiin, ja hänen vierellään poseeranneet mallit Alessandra Ambrosio ja Adriana Lima näyttivät suorastaan isokokoisilta. Nyt Candice on paljastanut jälleen kiistellyn bikinivartalonsa poseeratessaan työnantajansa tuoreella videolla. Näin ollen hänen vartaloaan ei ole voitu ainakaan photoshopata.

Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.