Poliitikot piilottivat Rick Astleyn lyriikoita puheisiinsa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien poptähti Rick Astley on noussut muutaman viime vuoden aikana kulttisuosioon verkossa, kun niin sanotut Rick Roll -parodiavideot ovat lisääntyneet. Tähän mennessä miljoonat ihmiset on tavalla tai toisella huijattu katsomaan hänen Never Gonna Give You Up -musiikkivideonsa eri videopalveluissa.

Nyt tempaus on viety aivan uusiin ulottuvuuksiin, kun oregonilaisten poliitikkojen puheista on leikattu video, jossa he toistavat Astleyn lyriikoita. Videot on koostettu kahdentoista poliitikon puheista, jotka kaikki suostuivat vapaaehtoisesti sujauttamaan osia Never Gonna Give You Up -klassikkohitin sanoituksista omiin puheisiinsa.

Tempauksen takana oli 37-vuotias demokraatti Jefferson Smith, joka sai kollegansa suostuteltua mukaan hauskanpitoon. Smith sai idean keskusteltuaan Katy-vaimonsa kanssa tavoista, joista politiikkaan saisi mukaan hieman kevennystä. Videota on epäilty myös näyttelijöiden esittämäksi, mutta väitteet on kiistetty jyrkästi.