Seiska: Johanna Tukiaisen häämatka päättyi raivokohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on viettänyt viime päivät häämatkaansa Karibialla. Yksin matkaan lähtenyt Tuksu sai reissun aikana seurakseen myös tuoreen aviomiehensä, kun Arto lennätettiin yllättäen paikalle. Nyt pariskunta on jo palannut Suomeen.

Seiska-lehti kertoo tänään, että jo aiemmin avioeroa hakenut pariskunta ajautui rajuun riitaan häämatkansa loppupuolella. Siksi Arto majoitettiin salaiseen majapaikkaan loppureissun ajaksi. Suomeen paluun jälkeen sama meno jatkui, kun Johanna halusi nähdä miehensä kännykän tekstiviestit. Puhelimen tarkistuksen jälkeen tilanteesta tuohtunut Tukiainen väänsi miehensä simpukkapuhelimen kahtia.

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman avioituivat Saariselällä 26. helmikuuta. Ensimmäisen kerran avioero pantiin käräjäoikeudessa vireille jo parin viikon kuluttua. Pari viikkoa sitten Johanna Tukiainen kertoi blogissaan, että ei aio enää perua erohakemustaan.

Uusimmat