Kiira Korpi kohukuvastaan: ”Hyvä että muutakin kuin seksikkyyslistauksia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on saanut runsaasti suitsutusta kauneudestaan, ja hänet on noteerattu useita kertoja myös maailman seksikkäimpien urheilijoiden listoilla. Maanantaina Stara uutisoi kuinka amerikkalaissivustolla naurettiin Kiiran luistelukuvalle.

Kerroimme kuinka amerikkalainen urheiluun ja viihteeseen keskittyvä verkkojulkaisu Bleacher Report listasi sata urheilumaailman kuuminta toimintakuvaa. Sivusto kiinnitti erityisesti huomiota Kiiran asentoon, koska hän näytti olevan kuristamaisillaan itseään. Nyt Korpi on kommentoinut erikoista listaustaan Ilta-Sanomille.

– Sehän oli hauska juttu. Ihan hyvä, että tulee välillä muitakin mainintoja kuin näitä seksikkyyslistauksia, Kiira nauraa hersyvästi. Pirueteissa ja hypyissä ilmanpaine aiheuttaa ihmeellisiä ilmeitä. Niistä saisi tehtyä hauskan koosteen, Kiira Korpi kertoi Ilta-Sanomille.

Kiira Korpi