Haluatko seksiä ensitapaamisella? Tämä lista paljastaa onnistutko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy tutkimuksia moneen lähtöön, ja aika ajoin niistä saadaan hyvinkin mielenkiintoista materiaalia hyötykäyttöön. Taannoin OK Cupid -deittipalvelun tutkimuksessa selvitettiin millä kysymyksillä mies saa selville onko nainen valmis petipuuhiin jo ensitapaamisella.

Nyt eräs tutkimuksista voisi kiinnostaa ainakin viriilejä sinkkumiehiä, sillä kyseinen tutkimus kertoo mitä musiikkia kuuntelevat ovat valmiita petihommiin jo ensitapaamisella. Musiikkipainotteiden deittipalvelu Tastebuds on nimittäin tutkinut mitä musiikkia kuuntelevat harrastavat eniten yhden yön suhteita.

Kaikkein valmiimpia seksiin ovat Nirvana-yhtyeen fanit, kun Coldplay-yhtyeen fanit ovat puolestaan kaikkein pidättyväisimpiä seksistä ensitapaamisella. Muutenkin rockmusiikki näytteli merkittävää osaa, sillä seuraavaksi valmiimpia seksiin olivat Metallican ja Linkin Parkin fanit. Viiden joukossa olivat myös Kanye Westin ja Gorillazin fanit. Coldplayn fanien kanssa pidättyväisimpiin lukeutuivat Adelen, Lady Gagan, Katy Perryn ja Kings of Leonin fanit. Listan keskivaiheilla olivat muiden muassa Rihanna, Muse, The Beatles ja Red Hot Chili Peppers.