Ke$ha vastustaa hylkeenpoikasten tappamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestä PETA on tullut tutuksi erityisesti kampanjoillaan turkistarhausta vastaan. Lukuisat julkkistähdet ovat poseeranneet kampanjassa alastomana. Nyt myös poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on osallistunut järjestön kampanjaan.

Kyseessä on hylkeenpoikasten tappamista vastustava kampanja, jossa Ke$ha poseeraa vaatteet yllään. Mainoksessa annetaan kritiikkiä erityisesti kanadalaisille, ja sen sloganissa laulaja toteaa, että ”Kanadan klubiscene haisee”. Kampanja on kohdistettu Koillis-Kanadassa tapahtuvaa hylkeenpoikasten massametsästystä vastaan.

– Olin onnekas nähdessäni taannoin joukon villejä hylkeitä ja minä todella rakastuin niihin uskomattoman upeisiin eläimiin. Kanada metsästää hylkeenpoikasia harppuunoilla joka vuosi, kun kauniit poikaset ovat jään pinnalla. Ne eivät voi vielä uida, koska niiden turkki on niin ohut, ja silloin ihmiset tulevat ja tappavat ne raa’asti. Se on barbaarista ja sairasta, Ke$ha toteaa.

Taannoin ke$ha perui Japanin kiertueensa maassa tapahtuneen katastrofin takia.