Supertähdet valtaavat jättifestivaalin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin festivaaleihin lukeutuva Britannian Glastonburyn festivaali on tarjonnut vuosittain yhden Euroopan muhkeimmista tähtikattauksista. Tänä vuonna tapahtuma on kuitenkin iskenyt pöytään ennennäkemättömän nimekkään artistikaartin.

Ensi kesän jättifestivaalin pääesiintyjiksi on nimitetty U2, Coldplay ja Beyonce. Kolmipäiväisen tapahtuman muina nimekkäinä esiintyjinä nähdään muiden muassa Morrissey, B.B. King, Chemical Brothers, CeeLo, Primal Scream, Queens of the Stone Age, Jessie J, Tinie Tempah, Wu Tang Klan ja Kool & The Gang. Lisäksi mukana on nimekäs kaarti vanhan koulukunnan tähtiä.

U2 oli kiinnitetty alustavasti tapahtuman pääesiintyjäksi jo viime vuonna, mutta yhtye joutui perumaan keikkansa Bonon loukkaantumisen takia. Beyoncen aviomies Jay-Z oli tapahtumaan pääesiintyjänä kolme vuotta sitten, jolloin kiinnitys osoittautui todelliseksi katastrofiksi. Nyt järjestäjät toivovat, että Beyonce myy enemmän lippuja kuin miehensä.