Jessica Simpson sheikkasi takapuoltaan antaumuksella

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti, näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonsa nousujen ja laskujen merkeissä. Hänen bisneksensä luistavat mainiosti, ja ne ovat tuoneet Jessicalle kymmenien miljoonien omaisuuden.

Jessica Simpson tähditti vuonna 2005 Speedfit-yhtiön treenivideota, jonka julkaisemisen hän sai viime vuonna kiellettyä oikeudessa. Talven aikana video oli kuitenkin vuotamassa verkkoon, kun sitä kaupiteltiin eniten tarjoavalle. Vielä videota ei ole kuitenkaan julkisuudessa nähty.

Kyseinen video ei ole suinkaan ainoa, jota Jessica ei välttämättä muistele kovin hyvällä. Taannoin hänet nähtiin nimittäin keikistelemässä villisti musiikkivideolla, jossa hän pesee autoa bikineihin sonnustautuneena. Videon pääosan varastaa hänen bikinipeppunsa, jota Jessica heilutteleekin videolla antaumuksella.