Provinssirock paljasti uusia nimekkäitä kiinnityksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella järjestettävä Provinssirock on jälleen vahvistanut nimekkäitä uusia kiinnityksiä ensi kesän festareille. Nyt mukaan ovat tulossa Michael Monroe, Jukka Poika, Sound Explosion Band, brittiläinen The Vaccines ja kotimainen Raappana.

Brittiläinen The Vaccines joutui laulajan leikkausoperaation vuoksi perumaan huhti-toukokuun keikkansa, joiden mukana myös Suomen keikat. Bändi nähdään kesäkuussa Provinssirockissa. Kaksi vuotta sitten perustettu The Vaccines julkaisi maaliskuussa ensimmäisen albuminsa What Did You Expect From The Vaccines?

Uuden Sensory Overdrive studiolevynsä äskettäin julkaissut julkaissut Michael Monroe nähdään Provinssirockissa perjantaina. Sound Explosion Band nousee lavalle sunnuntaina, jolloin esiintyy myös Jukka Poika. Samana iltana Sound Explosion Band esiintyy myös Raappanan kanssa.