Beyonce tekee paluun – uusi sinkku tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisee odotettua uutta materiaalia. 2000-luvun menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuvan Beyoncen tulevan neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) saa ensisoittonsa ja julkaistaan maailmanlaajuisesti tänään.

Laulajattaren fanit voivat saada ensimmäisen kosketuksen Switchin ja Shea Taylorin tuottamasta sekä The Dreamin kirjoittamasta kappaleesta Beyoncen verkkosivuilta osoitteessa www.beyonceonline.com kello 15.00 alkaen. Kehutun kiertueen vastikään lopettanut artisti on ollut mukana sekä kirjoittamassa että tuottamassa kappaletta. Biisiin kuvattiin Francis Lawrencen ohjaama musiikkivideo Los Angelesissa ja Mojaven autiomaalla viime viikonloppuna.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.