Ei kai taas? Lady Gaga heitti kunnon ”lipat” keikallaan – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin konsertoinut Lady Gaga tunnetaan erittäin energisistä esiintymisistään, ja vauhdin ollessa parhaimmillaan voi sattua myös kommelluksia. Äskettäin sellainen sattui, kun laulaja oli esiintymässä Houstonissa, Yhdysvalloissa.

Tuolloin poppari rokkasi innoissaan seisomalla toinen jalka pianon ja toinen pianotuolin päällä. Hutera pianotuoli antaa neitokaisen heilumisen takia periksi ja kaatuu, minkä seurauksena laulaja putoaa rajun näköisesti maahan. Nyt kaatumiset ovat saaneet jatkoa.

Tällä kertaa Lady Gaga on kaatunut kesken keikan näyttävästi keikkalavansa catwalkilla. Nettivideolla nähdään kuinka hän ensin horjahtaa, mutta ei saa enää tasapainoaan hallintaan ja kaatuu kyljelleen. Laulaja nousee tälläkin kertaa heti ylös ja jatkaa keikkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut.