Mikael Gabriel : Rakastu räppäriin

Singlet · Stara.fi

Suomalainen hiphop-artisti Mikael ”MG” Gabriel julkaisi pari vuotta sitten esikoissinglensä Pohjosen poika. Nyt vuorossa on singlejulkaisu nimeltä Rakastu räppäriin.

Kappale on rakennettu yksinkertaiseksi, mutta toimivaksi kokonaisuudeksi. Biitti rullaa mukavasti ja taustalla kuultava synamatto tuo hieman väriä. Tämä korostuu erityisesti loppupuolen breikissä. Soundit on hiottu kuntoon ja paketti on siltä osin kunnossa, ja erityksesti bassline toimii mainiosti. Sen sijaan Mikael Gabrielin flow on nyt vain kohtalainen, ja lyriikoita ja niiden flow’ta olisi voinut vielä hieman hioa. Nyt mukana on liikaa ”astemaista” tökkimistä, joka särähtää monessa kohdin korvaan.

Kokonaisuutena kappale on kohtalaisen leppoisa kotimainen hiphop-biisi. Mukana ei ole lainkaan hittikoukkua, joten hittiä tästä ei tulla leipomaan. Albumin täyteraitana kappale toimii mukavasti, mutta singlenä se ei välttämättä ole paras mahdollinen valinta.

Pisteet 3/5