Talent-kilpailijan esitys villitsee: ”Kuin suoraa Matrixista” – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailu on vielä täydessä käynnissä ja etsii parhaillaan tulevia viihdetaivaan tähtiä. Suomessa sarja floppasi, mutta esimerkiksi juuri Britanniassa se on saanut suuren suosion. Nyt eräs kilpailija on villinnyt sekä kotikatsomot että studioyleisön ja tuomarit näyttävällä esityksellään.

28-vuotias romanialaissyntyinen työtön Razy Gogonea teki jo sisääntulossaan vaikutuksen tuomaristoon ja yleisöön. Hän esitti Matrix-elokuvasta tuttuja liikkeitä ja kohtauksia ennenäkemättömän näyttävästi. Myös ohjelman juontajat menivät lähes sanattomiksi Gogonean upeiden liikkeiden myötä. Tulevaisuus näyttää kuinka pitkälle tällä esityksellä kisassa päästään.Kuva: YouTube

Uusimmat