Tässäkö vuoden surkein televisiomainos? Yrittäjä riisuu itsensä alastomaksi – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa nähtävien mainosten laadussa on usein merkittäviä eroja, joskin aivan viime vuosina myös pienellä budjetilla on voinut saada kalliinnäköisiä ja laadukkaita mainoksia. Takavuosina Suomenkin paikallistelevisioissa nähtiin kuitenkin mainoksia laidasta laitaan.

Nyt pieni amerikkalainen puutarhayritys Marks Lawn and Garden on päättänyt haastaa suuret kilpailijansa ja panostaa televisiokampanjaan. Paikallisella kanavalla pyörivä televisiomainos on todennäköisesti toteutettu varsin pienellä budjetilla, sillä se voisi kisata maailman huonoimman televisiomainoksen tittelistä. Mainoksessa yrittäjä itse kertoo tarjonnastaan ja riisuu vaatteitaan kohtaus kohtaukselta ja on lopulta täysin alastomana.