Beyonce näyttävässä asussa julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu artisti Beyonce Knowles julkaisi äskettäin odotettua uutta materiaalia. 2000-luvun menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuvan Beyoncen neljännen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa.

Viime viikolla Beyonce esitteli uudistuneen tyylinsä, ja muodonmuutos on tehnyt kaunottaresta huomattavasti aikaisempaa nuorekkaamman. Nyt popkaunotar on näyttäytynyt yllättävän paljastavassa asussa tervehtiessään fanejaan hotellihuoneensa parvekkeelta. Asu paljasti osan rintaa, mutta ei kuitenkaan mitään intiimiä.

Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Kolme vuotta sitten julkaistun I Am… Sasha Fierce –albumin Single Ladies, If I Were A Boy, Diva, Halo ja Sweet Dream -singlet rohmusivat Grammyja ja ovat menestyneet ympäri maailmaa radio-ja singlelistoilla. Kesäkuussa laulajatar saapuu Eurooppaan ja konsertoi Glastonbury-festivaalilla.