Temppu pieleen: Elävä tykinkuula kuoli yleisön edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elävinä tykinkuulija tunnettavat stuntmiehet ovat aiheuttaneet jo vuosikymmenten ajan kylmiä väreitä katsojille ympäri maailmaa. Näissä tempuissa ihmisiä ammutaan valtavista tykeistä ilman halki edessä olevaan verkkoon. Nyt eräs tällainen temppu on mennyt traagisesti pieleen.

Britanniassa 23-vuotias stuntmies menetti nimittäin henkensä tempussa, kun häntä vastaanottamassa ollut verkko ei toiminutkaan odotetusti. Kentin Detlingissä järjestetyssä Scott May’s Daredevil Stunt Show -esityksessä mies putosi kovalle maalle suurella nopeudella ja sai useita vakavia pää- ja selkävammoja. Tältä videolta nähdään miten tempun olisi tullut sujua.

Stuntmies kiidätettiin Maidstonen sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Tapahtumajärjestäjän verkkosivuilla julkaistiin myöhemmin tiedote, jossa esitettiin osanotto ja kerrottiin kaikkien tulevien esitysten peruuntumisesta. Poliisi tutkii kuolemaa ja sitä miksi turvaverkko ei toiminut. Scott Mayn vauhdikas show on kiertänyt maata vuodesta 1991 saakka.

Uusimmat