Uskomaton onnettomuus: Laulaja nielaisi mikrofonin – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääjuhlissa tapahtuu usein erikoisia asioita, kun juhlakansa irrottelee oikein kunnolla. Nyt verkossa nähdään kuitenkin videolla tapaus, jollaista tuskin on koskaan aiemmin – tai tähänkään mennessä – sattunut. Siinä nimittäin nähdään kuinka laulaja nielaisee vahingossa mikrofonin kesken keikan.

Rod Stewartin kaksoisolennolta näyttävä pianisti-laulaja esittää videolla vauhdikasta iskelmää, kun yllättäen eräs tanssijoista horjahtaa mikrofonitelinettä vasten. Iskun johdosta mikrofoni näyttää menevän suoraan laulajan suuhun ja jäävän sinne. Laulajan noustessa kakoen ylös nähdään kuinka mikrofonijohto menee edelleen hänen suuhunsa.

Video vaikuttaa ensinäkemältä niin huimalta, että sen todenperäisyyttä on vaikea uskoa. Erityisesti kun myös mikrofonia kiinni pitävä osa vaikuttaa katoavan samassa rytäkässä suuhun. Videota on siis aihetta epäillä tekaistuksi, koska mikrofoni katoaa todennäköisesti samalla kun videosta on leikattu pieni pätkä pois.